Receptek


Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Csirkecombok ribizliben

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csirkecombokat lebőrözzük, a bőrt félretesszük, később más ételhez felhasználható.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Pulykamellgalantin gyümölcsökkel

Pulykamellgalantin gyümölcsökkel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A pulykamellfeleket, a vékony részénél vigyázva felszúrjuk, és besózva félreállítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sajtfondue

Gyümölcsös sajtfondue

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A fondue-edényt a meghámozott fokhagymagerezddel bedörzsöljük, beleöntjük a rizlingbort, és felmelegítjük az edényt.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gesztenyés csirkeragu

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csirkecombokat az előkészítés után kicsontozzuk, és vékony csíkokra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Főtt sonka édesburgonyával és ananásszal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kötözött sonkát a hagyományos módon puhára főzzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Körtével töltött tyúkpecsenye

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A megtisztított és sütésre előkészített tyúkot esetleg az aprólékával együtt bezöldségeljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Sonkás dinnyekrém

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A vajat habosra keverjük az áttört mazsolás krémtúróval.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Cumberland mártás

Cumberland mártás

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Jól behűtve adjuk vadak, vadszárnyasok mellé. A háziszárnyasoknak is méltó kísérőmártása.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Rozé kacsamell cukkini tócsnival

Rozé kacsamell cukkini tócsnival

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kacsamelleket tisztítás után éles késsel bevagdossuk, sóval, borssal és majoránnával befűszerezzük.

Hilltop Borhotel és Étterem Tovább olvasom
Naranccsal töltött kacsa

Naranccsal töltött kacsa

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A pecsenyekacsákat megtisztítjuk, a tokot eltávolítjuk, és kívül-belül besózzuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom