Receptek


Sült pulykacomb szalonnás-gombás krumplival

Sült pulykacomb szalonnás-gombás krumplival

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A krumplikat héjában félig megfőzöm, majd felkarikázom, s egy kacsazsírral kikent serpenyőbe rakom.

Hobbychef Tovább olvasom
Sült kacsacomb petrezselymes újkrumplival, fehérboros fehérkáposztával, tormával és barackbefőttel

Sült kacsacomb petrezselymes újkrumplival, fehérboros fehérkáposztával, tormával és barackbefőttel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy finom, ünnepi fogás.

Hobbychef Tovább olvasom
Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A közelmúltban tettem fel néhány mexikói receptet. Nos, most egy hozzávaló koktélt.

Hobbychef Tovább olvasom
Lynchburg Lemonade koktél

Lynchburg Lemonade koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A szénsavas üdítőital kivétel, a másik 3 hozzávalót rázzuk össze jéggel egy shakerben.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Fuzzy Navel koktél

Fuzzy Navel koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Öntsük a barack pálinkát és a frissen facsart narancslét tört jégre egy előhűtött highball pohárba.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Fehérboros retekleves

Fehérboros retekleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Ezúttal tényleg reteklevest főztem, ha már a múltkor mexikói zöldségleves lett belőle.

Hobbychef Tovább olvasom
Körteleves borral (főzés nélkül)

Körteleves borral (főzés nélkül)

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A meghámozott, felezett és magjaitól megtisztított körtékből - karalábéfúróval - húsz golyót formázunk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tejfölös-túrós, sajtos quadretti sült szalonnával, fekete erdei sonkával

Tejfölös-túrós, sajtos quadretti sült szalonnával, fekete erdei sonkával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Ez a hosszú név voltaképpen egy túrós csusza rokont takar. A sajt és a sonka ...

Hobbychef Tovább olvasom
Húsvéti rozmaringos báránysült puliszkával

Húsvéti rozmaringos báránysült puliszkával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A báránycombot előző este, lehártyázás után, fokhagymaszelettel és rozmaring ágakkal megtűzdeljük, és a fűszerekkel bedörzsöljük.

Hilltop Borhotel és Étterem Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Sütőtökleves sajttal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A középmelegre állított sütőt kb. 180 °C-ra előmelegítjük, és sütőlapra kb. 800 g sütőtököt teszünk.

Gasztro Trend Tovább olvasom