Recept típus: Tenger gyümölcsei

Tenger gyümölcsei

Tempura gyömbéres szójamártással

Tempura gyömbéres szójamártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Ennek a Japánból származó ételnek az elkészítésekor be kell tartani a szigorú előírásokat.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sárgadinnyekoktél rákkal

Sárgadinnyekoktél rákkal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A sárgadinnyét A és V alakban éles késsel a felénél elfelezzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Fehérboros, chilis, fokhagymás tintahalkarikák petrezselymes sült krumplival

Fehérboros, chilis, fokhagymás tintahalkarikák petrezselymes sült krumplival

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A krumplikat felteszem főni. A fokhagymát, petrezselymet aprítom.

Hobbychef Tovább olvasom
Garnélás rizottó

Garnélás rizottó

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy kisebb fazékban vizet melegítünk, sót szórunk bele, majd a sós, forró vízzel leforrázzuk a ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Garnélarák dijoni mustármártással

Garnélarák dijoni mustármártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Először elkészítjük a mártást: a száraz fehérborhoz hozzáadjuk a dijoni mustárt, a citrom levét és ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Dinnyés ráksaláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A rákot még fagyosan a borba szórjuk. A konyakkal ízesítjük, a citrom levét belefacsarjuk, megsózzuk, ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Chilis rák

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A rákot szobahőmérsékleten fölengedjük, lecsöpögtetjük. Az összes zöldséget megtisztítjuk, a fokhagymát finomra, a többit kis ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tengeri salpicon saláta

Tengeri salpicon saláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A burgonyát megtisztítjuk, apró kockára vágjuk, sós vízben megfőzzük, és leszűrjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sajtos rákfalatok toaston

Sajtos rákfalatok toaston

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A rozskenyeret egyenletes szeletekre vágjuk, és egy sütőlapra tesszük. Forró sütőben 3 percig szárítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom