Recept konyha: Magyar
Magyar
Hideg túrólepény szilvásan
Jól kivajazott zománcos sütőlapot megtöltünk a túrómassza kétharmad részével.
Gasztro Trend Tovább olvasomSomlói galuska (olajos magvakkal)
Az alappiskótát a tésztához a hagyományos módon felverjük, és három részre osztjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomIgazi tökös-mákos rétes
Noha az igazi finom rétes a saját készítésű, mégis inkább a kész réteslapot válasszuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomSertésérmék gombával és különféle gyümölcsökkel
A sertésszűzérméket besózzuk, majd a felhevített vajra tesszük, mindkét oldalát átsütjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomSült pulykacomb petrezselymes sült krumplival
Szeretem a pulykát, a comb különösen ízletes.
Hobbychef Tovább olvasomSült pulykacomb szalonnás-gombás krumplival
A krumplikat héjában félig megfőzöm, majd felkarikázom, s egy kacsazsírral kikent serpenyőbe rakom.
Hobbychef Tovább olvasomFehérboros retekleves
Ezúttal tényleg reteklevest főztem, ha már a múltkor mexikói zöldségleves lett belőle.
Hobbychef Tovább olvasomTejfölös-túrós, sajtos quadretti sült szalonnával, fekete erdei sonkával
Ez a hosszú név voltaképpen egy túrós csusza rokont takar. A sajt és a sonka ...
Hobbychef Tovább olvasomRántott hús és máj madársalátával
Ha már vasárnap van, együnk valami finomat.
Hobbychef Tovább olvasom