Rántott hús és máj madársalátával

2014-04-09
Rántott hús és máj madársalátával
  • Várható: 2 adag Rántott hús és máj madársalátával
  • Felszolgálás: 2 fő
  • Előkészületi idő: 5perc
  • Elkészítési idő: 20perc
  • Kész: 25perc

Hozzávalók:

  • 2 szelet sertés hús (csont nélküli karaj)
  • 2 szelet sertés máj
  • madársaláta
  • őrölt fekete bors
  • bazsalikomos ecet
  • extraszűz olívaolaj
  • 1 db tojás (panírozáshoz)
  • liszt (panírozáshoz)
  • zsemlemorzsa (panírozáshoz)
  • napraforgóolaj (sütéshez)

Elkészítés:

Lépés: 1

A húst egy kicsit kiklopfolom, sózom, borsozom, majd a májjal együtt bepanírozom, s forró olajban megsütöm.

Lépés: 2

A madársalátát sózom, borsozom, locsolok rá ecetet, s olívaolajat.

Lépés: 3

Egy-egy szelet húst és májat a madársalátával tálalom.

Cogito et coquo, ergo sum! -..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Hideg túrólepény szilvásan

  • Somlói galuska (olajos magvakkal)

    Somlói galuska (olajos magvakkal)

  • Igazi tökös-mákos rétes

    Igazi tökös-mákos rétes

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Gyümölcsös sertésragu cukkínivel

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Sertésérmék gombával és különféle gyümölcsökkel

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Zorbatini
Zorbatini koktél

Öntsük a 2 italt (vodka és ouzo) a keverőpohárba és jéggel keverjük össze.

Close