Rántott hús és máj madársalátával
2014-04-09- Várható: 2 adag Rántott hús és máj madársalátával
- Felszolgálás: 2 fő
- Előkészületi idő: 5perc
- Elkészítési idő: 20perc
- Kész: 25perc
Hozzávalók:
- 2 szelet sertés hús (csont nélküli karaj)
- 2 szelet sertés máj
- madársaláta
- só
- őrölt fekete bors
- bazsalikomos ecet
- extraszűz olívaolaj
- 1 db tojás (panírozáshoz)
- liszt (panírozáshoz)
- zsemlemorzsa (panírozáshoz)
- napraforgóolaj (sütéshez)
Elkészítés:
Lépés: 1
A húst egy kicsit kiklopfolom, sózom, borsozom, majd a májjal együtt bepanírozom, s forró olajban megsütöm.
Lépés: 2
A madársalátát sózom, borsozom, locsolok rá ecetet, s olívaolajat.
Lépés: 3
Egy-egy szelet húst és májat a madársalátával tálalom.
Átlag értékelés
(0 / 5)
0 ember értékelte ezt a receptet