Recept típus: Vadhúsos ételek

Vadhúsos ételek

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Mandarinnal flambírozott vadkacsa aszalt szilvás fánkkal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A megtisztított, kívül-belül jól megsózott vadkacsát a sütőbe tesszük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Mustáros őzpörkölt

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A húst 3 centis darabokra vágjuk, bográcsba szórjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Kukoricás őzragu

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az őzhúst 2 centis kockákra, a lehéjazott vöröshagymát finomra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gemenci őzgerinc hidegen, vörösboros körtével

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az őzgerincet lehártyázzuk, majd sóval és apróra vágott kakukkfűvel bedörzsöljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Fácán és fürj gyümölcsökkel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A fácánt és a fürjeket megmossuk, leszárogatjuk, majd kívül-belül megsózzuk, kakukkfűvel meg majoránnával bedörzsöljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Kemencében sült őzfilé erdei gombákkal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Az őzgerincet kicsontozzuk. A húsról a hártyát lefejtjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Fokhagymás szarvastokány

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A húst 0,5 centi vastag, a szalonnát ennél vékonyabb csíkokra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Fácánmell roston, aszalt szilvával töltve

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A körtéket úgy hámozzuk meg, hogy a szárukat meghagyjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Cseresznyés vadkacsa

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kacsát 6-6 részre daraboljuk, besózva félretesszük.

Gasztro Trend Tovább olvasom