Recept konyha: Nemzetközi
Nemzetközi
Körte fehérborban, szőlőlevelekben
A borból a birsecettel, a fahéjjal, és egy kevés vízzel hígítva páclevet főzünk.
Gasztro Trend Tovább olvasomSzedermártás főzés nélkül
A szedret turmixgépben a cukorral és a vörösborral összekeverjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomSzedermártás
A szedret a megfelelő tisztítás után a vörösborral felforraljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomPassiógyümölcskrém
A zselatint beáztatjuk, majd felfőzzük két és fél dl vízben.
Gasztro Trend Tovább olvasomMáktorta grapefruittal
Fehéredésig verjük a tojások sárgáját a cukorral és a vajjal.
Gasztro Trend Tovább olvasomSzilváslepény tejfölösen
A tejfölt meglangyosítjuk, hozzátesszük az elmorzsolt élesztőt.
Gasztro Trend Tovább olvasom