Recept konyha: Nemzetközi

Nemzetközi

Gyümölcssalátával töltött görögdinnye

Gyümölcssalátával töltött görögdinnye

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A görögdinnyét úgy válasszuk ki, hogy szép legyen a külső héja is.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Poharas gyümölcskrémek

Poharas gyümölcskrémek

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tojások sárgáját 30 g cukorral habosra keverjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Ananász gyümölcsfagylalttal

Ananász gyümölcsfagylalttal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az ananászt hosszában négyfelé vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Birskocsonya

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Bármilyen süteménybe, gyümölcsös dísztálak díszítésére is használható.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Zöldmandula lángolva, mazsolás puncsfagylalttal

Zöldmandula lángolva, mazsolás puncsfagylalttal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy flambírozó - teflon bevonatú - serpenyőben felolvasztjuk a vajat.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Zöldmandulabefőtt (hamis pisztácia)

Zöldmandulabefőtt (hamis pisztácia)

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Csak frissen szedett, még puha héjú és tűvel jól átszúrható, nem keserű mandulából készíthető.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Birsalmasajt pörkölt mogyoróval

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A háziasszonyok többsége a birsalmára esküszik, de készíthető birskörtéből is finom sajt.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gyümölcs sörbet

Gyümölcs sörbet

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Minden gyümölcsöt megtisztítunk, illetve a sárgadinnyét A és V alakban felvágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kávémártás mazsolával, melegen

Kávémártás mazsolával, melegen

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

1 erős kávéfőzetet készítünk, amit ráadásul még a felére be is forralunk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Szilvadzsem mogyoróval

Szilvadzsem mogyoróval

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kék szilvát bő vízben, többször is átmossuk, kimagozzuk és ledaráljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom