Szedermártás főzés nélkül

2016-08-15
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek
  • Várható: Szedermártás vadhúsokhoz
  • Felszolgálás: 8-12 fő
  • Előkészületi idő: 10perc
  • Elkészítési idő: 50perc
  • Kész: 60perc

Hozzávalók:

  • 200 g szeder
  • 100 g cukor
  • 1 dl vörösbor
  • 5 cl konyak
  • 200 g narancs
  • 20 g mustár
  • 2 g őrölt bors
  • 1 g fahéj

Elkészítés:

Lépés: 1

A szedret turmixgépben a cukorral és a vörösborral összekeverjük, hozzáadjuk az őrölt fűszereket és a mustárt.

Lépés: 2

A narancsot úgy tisztítjuk meg, hogy levágjuk a fehér héját, és ezután turmixoljuk bele.

Lépés: 3

Az egész krémszerű mártást jól összekeverjük, és a hűtőszekrénybe állítjuk.

Tipp:

Vadhúsokhoz és szárnyasokhoz illő mártást mindig külön mártásos-csészében adjuk az asztalra.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Bodzavirág borpongyolában

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Körte fehérborban, szőlőlevelekben

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Gyömbérhab

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Rebarbarás linzer

Tápérték információk

A feltüntetett információk egy adagra értendők.

  • Energia

    1091 kcal
  • Fehérje

    24 g
  • Zsír

    12 g
  • Szénhidrát

    32 g

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Édes-savanyú sertésragu
Édes-savanyú sertésragu

A sovány sertéshúst megmossuk, és a lilahagymával és a kaliforniai paprikával együtt vékony csíkokra vágjuk.

Close