Recipes from Ingredient: narancs

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Szedermártás főzés nélkül

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A szedret turmixgépben a cukorral és a vörösborral összekeverjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Teapuncs arábiából

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Hat deci vizet felforralunk, és ráöntjük a cserépedényben levő narancsos tealevélre.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Angol karácsonyi gyümölcspuding

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Először a mazsolaszőlőt forrázzuk le, kihűtjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Csokoládéfondue

Csokoládéfondue

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A nem tejes étcsokoládét apró darabokra tördeljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sárgabarackos, mandulás tekercs

Sárgabarackos, mandulás tekercs

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A mélyhűtött kelt tésztát szobahőmérsékleten felengedtetjük, a sütőlap méretére nyújtjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Narancsos pulykamellfalatok nyárson

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Három deci vízben a babérlevéllel, az egész borssal és a fele sóval felforraljuk a lapokra ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Pulykamellgalantin gyümölcsökkel

Pulykamellgalantin gyümölcsökkel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A pulykamellfeleket, a vékony részénél vigyázva felszúrjuk, és besózva félreállítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gesztenyés csirkeragu

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csirkecombokat az előkészítés után kicsontozzuk, és vékony csíkokra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Főtt sonka édesburgonyával és ananásszal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kötözött sonkát a hagyományos módon puhára főzzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Cumberland mártás

Cumberland mártás

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Jól behűtve adjuk vadak, vadszárnyasok mellé. A háziszárnyasoknak is méltó kísérőmártása.

Gasztro Trend Tovább olvasom