Recept konyha: Francia

Francia

Csokoládéfondue

Csokoládéfondue

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A nem tejes étcsokoládét apró darabokra tördeljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Chilis camembert majonézzel, fokhagymával és chilivel

Chilis camembert majonézzel, fokhagymával és chilivel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Imádom a sajtokat, a camembert szerintem a sajtok királynője.

Hobbychef Tovább olvasom
Brokkoli krémleves krumplival, tejföllel és mogyoróval

Brokkoli krémleves krumplival, tejföllel és mogyoróval

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Szeretem a krémleveseket, ezúttal krumplival és mogyoróval párosítottam a brokkolit.

Hobbychef Tovább olvasom
Buciban sült camembert

Buciban sült camembert

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egyszerű, de annál inkább nagyszerű.

Hobbychef Tovább olvasom
Fehérboros póréhagyma krémleves kurkumával

Fehérboros póréhagyma krémleves kurkumával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Szeretem a hagymát, a hagymaleveseket, ezúttal egy póréhagyma krémlevest főztem. Remélem, nektek is ízleni fog.

Hobbychef Tovább olvasom
Fehérboros francia hagymaleves, brandyvel és sajtos croissanttal

Fehérboros francia hagymaleves, brandyvel és sajtos croissanttal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A hagymaleves (Soupe a L’Oignon) a franciák nagy kedvence, világszerte híressé vált. Elkészítése egyszerű, olcsó, ...

Hobbychef Tovább olvasom
Csokoládé Mousse

Csokoládé Mousse

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tojásfehérjét felverjük, és hozzáadjuk a porcukrot.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Café de Paris - mokkakrém

Café de Paris – mokkakrém

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kávéból 2,5 dl friss feketekávét főzünk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Francia csokoládéhab

Francia csokoládéhab

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (1 / 5)

A csokoládét összetördelve kis lábasba rakjuk, és gőzfürdőben felolvasztjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Madártej

Madártej

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (1 / 5)

A tojások fehérjéiből kemény habot verünk, és 5 dkg cukrot belekeverünk.

Gasztro Trend Tovább olvasom