Vadonatúj kulináris édességek a CsokoladeWebshop.hu-nál!

Beküldő : | 0 Komment | Dátum: 2017.április 18. | Kategória : Termékek

Abtey alkoholos csokoládé

Akik szeretik a csokoládét nemcsak enni, hanem ajándékozni is, akkor jó helyen járnak.

Webshopunkban széles körben olyan prémium minőségű csokoládékat, cukorkákat, marcipánokat, valamint kekszeket árulunk, amiket vétek lenne nem megkóstolni. Folyamatos termékfrissítés minden héten, amit akár a kanapén ülve esti film nézés közben megrendelhet. Szeretünk a csokoládékról és egyéb finomságokról írni és beszélni, valamint szívesen segítünk önnek kiválasztani a megfelelő terméket, ha esetleg nem tudja, pontosan mit szeretne az adott alkalomra vinni ajándékként.

Jelen cikkünkben bemutatjuk a három legnépszerűbb édesség márkát, amelyek megtalálhatók a webshopunkban.

Kezdjük az első márkával. Az Abtey Franciaországból származik, 60 éve gyártanak alkoholos, égetett szeszes csokoládékat, ráadásul sikerült elnyerniük az egyik legnagyobb súlyú brit szervezet a BRC legmagasabb minősítését is. Ahhoz képest, hogy 60 éve Henry Abtey és felesége egy 20 négyzetméteres szobába kezdték el vállalkozásukat, mára már hétezer négyzetméteres gyárkomplexummá nőtte ki magát a cég. Népszerűségüknek köszönhető, hogy folyamatosan újabbnál újabb termékeket állítanak elő, melyek formailag és design szempontból is egyediek.

A második márka, amit érdemes bemutatni és teljes mértékben kifejezi országa csokoládé gyártó minőségét: a Villars. Prémium minőségű svájci csokoládé, ami híres arról, hogy alpesi tejet használnak, valamint válogatott minőségű kakaóbabbal dolgoznak, amit Ghánából és Ecuadorból szereznek be a legjobb minőségű termésekből. A cég egyik fő alapelve, hogy a gyártás kizárólag Svájcban végzik, garantáltan 100% svájci termék, 100% svájci minőség.

Villars tábla csoki whiskeyVillars tábla csoki likőrös

A harmadik és egyben utolsó édesség, ami kivételesen nem csokoládé, hanem cukorka gyártó és megéri a bemutatást, az a The Jelly Bean Factory. 1998-ban Peter és Richard Cullen alapította a céget, azóta termelésüknek 98%-át exportálják a világ több mint 55 országába, valamint Európa vezető cukorka gyártójává nőtte ki magát. Statisztikájuk szerint napi szinten 12 millió zselés cukorkát gyártanak, ami mondhatni elég szép mennyiség, ráadásul extra pontossággal vizsgálnak minden egyes cukorka szemet, melyet a legmodernebb élelmiszeripari technikákkal végeznek.

Voltaképp mindegy, hogy milyen márkájú terméket választanak, ízlésben sose fognak csalódni. Termékeinket személyesen is át lehet venni, csak ne felejtse el előtte egy rendelést leadni.

További részletek:

https://csokoladewebshop.hu
 

Oszd meg ezt a bejegyzést!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Pure Adrenalin koktél
Pure Adrenalin koktél

Töltsük fel jégkockákkal egy hosszúitalos poharat.

Close