Ámor álma

2012-11-15
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek
  • Előkészületi idő: 10perc
  • Elkészítési idő: 1:05 óra
  • Kész: 1:15 óra

Ajánlott ital: száraz vörösbor

Hozzávalók:

  • 40 dkg marhalapocka
  • 20 dkg zöldborsó
  • 2 fej vöröshagyma
  • 2 dl száraz fehérbor
  • 5 dkg sűrített paradicsom
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 dl étolaj
  • KNORR Delikát ételízesítő
  • őrölt fekete bors

Elkészítés:

Lépés: 1

A finomra vágott vöröshagymát kevés előhevített olajon lepirítjuk. Hozzáadjuk a lemosott, lecsepegtetett és 5 cm-es csíkokra vágott marhahúst. Ízesítjük áttört fokhagymával, őrölt fekete borssal, ételízesítővel, és ráöntjük a bort. Lassú tűzön, lefedve pároljuk.

Lépés: 2

Amikor a hús félig megpuhult, zsírjára visszapirítjuk, hozzáadjuk a paradicsompürét, kevés vizet öntünk rá, hozzáadjuk a zöldborsót, és együtt készre pároljuk.

Lépés: 3

Párolt rizzsel körítjük.

 

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Bodzavirág borpongyolában

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Körte fehérborban, szőlőlevelekben

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Gyömbérhab

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás főzés nélkül

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás

Tápérték információk

A feltüntetett információk egy adagra értendők.

  • Energia

    690 kcal

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Pulykamellgalantin gyümölcsökkel
Pulykamellgalantin gyümölcsökkel

A pulykamellfeleket, a vékony részénél vigyázva felszúrjuk, és besózva félreállítjuk.

Close