Recept típus: Torták

Torták

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Máktorta grapefruittal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Fehéredésig verjük a tojások sárgáját a cukorral és a vajjal.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kávétorta cukrozott cseresznyével

Kávétorta másképpen

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kész, barna piskótakarikát három egyforma széles lappá vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Holland cseresznyetorta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A mélyhűtött vajastésztát szobahőmérsékleten felengedtetjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Naspolyatorta

Naspolyatorta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tisztított naspolyát megmossuk és kimagozzuk. A mandulát leforrázzuk, és a héját leszedjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Datolyatorta

Datolyatorta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Összekeverjük a búzadarát, a lisztet, a sütőport, a cukrot, a vajjal és a vanílialikőrrel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Divatos körtetorta

Divatos körtetorta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A körtéket megmossuk, megfelezzük, majd eltávolítjuk a magját.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Szőlőtorta karamellhálóban

Szőlőtorta karamellhálóban

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tészta anyagait annyi tejföllel gyúrjuk össze, hogy rugalmasan puha tésztát kapjunk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kávétorta cukrozott cseresznyével

Kávétorta cukrozott cseresznyével

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kész piskótakarikát három egyforma lapra vágjuk, kettőt félreteszünk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mandulás almatorta vaníliamártással

Mandulás almatorta vaníliamártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és hűtőszekrényben 30-35 percig pihentetjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mézes diótorta

Mézes diótorta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A mézet, a tojássárgáját, a tejet, a darált diót, a fahéjat és a reszelt citromhéjat ...

Gasztro Trend Tovább olvasom