Sült kacsacomb és libamáj zöldségekkel
2013-12-31- Várható: 2 adag Sült kacsacomb és libamáj zöldségekkel
- Felszolgálás: 2 fő
- Előkészületi idő: 15perc
- Elkészítési idő: 60perc
- Kész: 1:15 óra
Hozzávalók:
- 2 db kacsacomb
- 2 szelet libamáj
- 4 db krumpli
- 1 db cékla
- 2 szelet sütőtök
- 1 szelet lilakáposzta
- só
- őrölt fekete bors
- őrölt kömény
- fehérborecet
- olívaolaj
Elkészítés:
Lépés: 1
A kacsacombokat sózom, borsozom, locsolok rá olajat, majd beteszem a hűtőbe egy napra.
Lépés: 2
Másnap libazsíron, serpenyőben, fedő alatt közepes hőmérsékleten elkezdem sütni.
Lépés: 3
Közben a krumplit héjában félig megfőzöm, a káposztát legyalulom, sózom, borsozom, szórok rá köménymagot, locsolok rá levés ecetet, beteszem a hűtőbe.
Lépés: 4
A sütőtököt és a céklát megpucolom, kockára vágom, s berakom egy serpenyőbe kevés olajra. Mellérakom a megpucolt krumplikat, fűszerezem, s pirulásig sütöm.
Lépés: 5
Amikor a hús és a zöldségek is megsültek, tálalok. A tányérra helyezek egy combot, mellé a pirított zöldségeket, s a hűtőből kivett káposztát pakolok.
Átlag értékelés
(0 / 5)
0 ember értékelte ezt a receptet