Sült kacsacomb és libamáj zöldségekkel

2013-12-31
Sült kacsacomb és libamáj zöldségekkel
  • Várható: 2 adag Sült kacsacomb és libamáj zöldségekkel
  • Felszolgálás: 2 fő
  • Előkészületi idő: 15perc
  • Elkészítési idő: 60perc
  • Kész: 1:15 óra

Hozzávalók:

  • 2 db kacsacomb
  • 2 szelet libamáj
  • 4 db krumpli
  • 1 db cékla
  • 2 szelet sütőtök
  • 1 szelet lilakáposzta
  • őrölt fekete bors
  • őrölt kömény
  • fehérborecet
  • olívaolaj

Elkészítés:

Lépés: 1

A kacsacombokat sózom, borsozom, locsolok rá olajat, majd beteszem a hűtőbe egy napra.

Lépés: 2

Másnap libazsíron, serpenyőben, fedő alatt közepes hőmérsékleten elkezdem sütni.

Lépés: 3

Közben a krumplit héjában félig megfőzöm, a káposztát legyalulom, sózom, borsozom, szórok rá köménymagot, locsolok rá levés ecetet, beteszem a hűtőbe.

Lépés: 4

A sütőtököt és a céklát megpucolom, kockára vágom, s berakom egy serpenyőbe kevés olajra. Mellérakom a megpucolt krumplikat, fűszerezem, s pirulásig sütöm.

Lépés: 5

Amikor a hús és a zöldségek is megsültek, tálalok. A tányérra helyezek egy combot, mellé a pirított zöldségeket, s a hűtőből kivett káposztát pakolok.

Cogito et coquo, ergo sum! -..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Hideg túrólepény szilvásan

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szőlőszemek szárnyasmájjal és borókával flambírozva

  • Somlói galuska (olajos magvakkal)

    Somlói galuska (olajos magvakkal)

  • Igazi tökös-mákos rétes

    Igazi tökös-mákos rétes

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Gyümölcsökkel ékesített kacsa

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Rum and Coke Float koktél
Rum and Coke Float koktél

Töltsük fel a highball poharat jégkockákkal.

Close