Recept típus: Italok

Italok

Alkoholmentes gyümölcsturmixok

Alkoholmentes gyümölcsturmixok

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Bármilyen friss vagy télire eltett gyümölcs használható a turmixitalokhoz.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Őszi barackbólé

Őszi barackbólé

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Mind forrón, mind hidegen egyaránt élvezhető gyümölcsös bólé.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Teapuncs arábiából

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Hat deci vizet felforralunk, és ráöntjük a cserépedényben levő narancsos tealevélre.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mézes rózsaszirup

Mézes rózsaszirup

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A rózsa szirmait letépkedjük, és folyó vízben többször átmossuk, lecsepegtetjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Illatos almaturmix mandulával

Illatos almaturmix mandulával

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A meghámozott és reszelt almát a fele tejjel és a tejszínnel turmixgépben továbbpépesítjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A közelmúltban tettem fel néhány mexikói receptet. Nos, most egy hozzávaló koktélt.

Hobbychef Tovább olvasom
Lynchburg Lemonade koktél

Lynchburg Lemonade koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A szénsavas üdítőital kivétel, a másik 3 hozzávalót rázzuk össze jéggel egy shakerben.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Fuzzy Navel koktél

Fuzzy Navel koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Öntsük a barack pálinkát és a frissen facsart narancslét tört jégre egy előhűtött highball pohárba.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Chocolate Raspberry Martini koktél

Chocolate Raspberry Martini koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Rakjuk a málna szemeket a shakerbe, és nyomkodjuk meg törőfával.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Chocolate Orange Martini koktél

Chocolate Orange Martini koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Jéggel rázzuk össze a hozzávalókat, majd szűrjük át duplán.

Gasztro Trend Tovább olvasom