Recipes from Ingredient: konyak
Szedermártás főzés nélkül
A szedret turmixgépben a cukorral és a vörösborral összekeverjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomSzőlőszemek szárnyasmájjal és borókával flambírozva
A szárnyasmájat elválasztjuk a szívtől, az utóbbit másra használjuk fel.
Gasztro Trend Tovább olvasomLángoló grillás grapefruit
A szép, egészséges gyümölcsöket megfelezzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomAngol karácsonyi gyümölcspuding
Először a mazsolaszőlőt forrázzuk le, kihűtjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomPulykamellgalantin gyümölcsökkel
A pulykamellfeleket, a vékony részénél vigyázva felszúrjuk, és besózva félreállítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomCumberland mártás
Jól behűtve adjuk vadak, vadszárnyasok mellé. A háziszárnyasoknak is méltó kísérőmártása.
Gasztro Trend Tovább olvasomSárgadinnyekoktél rákkal
A sárgadinnyét A és V alakban éles késsel a felénél elfelezzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomTöltött sárgadinnye
A kisméretű sárgadinnyék felső harmadát levágjuk, a magját kikaparjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasom