Recipes from Ingredient: konyak

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Szedermártás főzés nélkül

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A szedret turmixgépben a cukorral és a vörösborral összekeverjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Szőlőszemek szárnyasmájjal és borókával flambírozva

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A szárnyasmájat elválasztjuk a szívtől, az utóbbit másra használjuk fel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Lángoló grillás grapefruit

Lángoló grillás grapefruit

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A szép, egészséges gyümölcsöket megfelezzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Angol karácsonyi gyümölcspuding

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Először a mazsolaszőlőt forrázzuk le, kihűtjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Csokoládéfondue

Csokoládéfondue

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A nem tejes étcsokoládét apró darabokra tördeljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Flambírozott almás lepény

Flambírozott almás lepény

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A lisztet egy keverőtálba szitáljuk, hozzáadjuk a szobahőmérsékletűre felengedett vajat.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Pulykamellgalantin gyümölcsökkel

Pulykamellgalantin gyümölcsökkel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A pulykamellfeleket, a vékony részénél vigyázva felszúrjuk, és besózva félreállítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Cumberland mártás

Cumberland mártás

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Jól behűtve adjuk vadak, vadszárnyasok mellé. A háziszárnyasoknak is méltó kísérőmártása.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sárgadinnyekoktél rákkal

Sárgadinnyekoktél rákkal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A sárgadinnyét A és V alakban éles késsel a felénél elfelezzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Töltött sárgadinnye

Töltött sárgadinnye

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kisméretű sárgadinnyék felső harmadát levágjuk, a magját kikaparjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom