Recipes from Ingredient: fahéj

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Körte fehérborban, szőlőlevelekben

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A borból a birsecettel, a fahéjjal, és egy kevés vízzel hígítva páclevet főzünk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Szedermártás főzés nélkül

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A szedret turmixgépben a cukorral és a vörösborral összekeverjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Szedermártás

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A szedret a megfelelő tisztítás után a vörösborral felforraljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Almás zsemlefelfújt

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az almát meghámozzuk, a magházát kivágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Őszi barackbólé

Őszi barackbólé

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Mind forrón, mind hidegen egyaránt élvezhető gyümölcsös bólé.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Teapuncs arábiából

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Hat deci vizet felforralunk, és ráöntjük a cserépedényben levő narancsos tealevélre.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mézes rózsaszirup

Mézes rózsaszirup

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A rózsa szirmait letépkedjük, és folyó vízben többször átmossuk, lecsepegtetjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Szárított mézes ringlószilva

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A még kemény, egészséges, érett ringlószilvát a leszárazás után megmossuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Birsalmaleves, ahogy a nagymama szerette

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Megmossuk, meghámozzuk és eltávolítjuk a birsalma magházát.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kolbászos-fűszeres töltelékkel töltött csirke sörben sütve, brokkolis krumplipürével és almakompóttal

Kolbászos-fűszeres töltelékkel töltött csirke sörben sütve, brokkolis krumplipürével és almakompóttal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csirkecombokat megmossuk, fellazítjuk rajtuk a bőrt.

Gasztro Trend Tovább olvasom