Recept fogás: Meleg előétel

Meleg előétel

Meleg töltött alma camemberttel

Meleg töltött alma camemberttel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (1 / 5)

Az almákat megmossuk, leszárítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sajtfondue

Gyümölcsös sajtfondue

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A fondue-edényt a meghámozott fokhagymagerezddel bedörzsöljük, beleöntjük a rizlingbort, és felmelegítjük az edényt.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Olívás sonkakoktél melegen

Olívás sonkakoktél melegen

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy teflonserpenyőben felforrósítjuk az olajat.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sült libamáj

Sült libamáj

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Egy kis finom sült libamáj, sült hagymával és savanyúsággal.

Hobbychef Tovább olvasom
Sajtpuding

Sajtpuding

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A sajtokat lereszeljük, hozzáadjuk a tojások sárgáját.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Garnélás rizottó

Garnélás rizottó

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy kisebb fazékban vizet melegítünk, sót szórunk bele, majd a sós, forró vízzel leforrázzuk a ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Citromos-avokádós pulykamell saláta

Citromos-avokádós pulykamell saláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az avokádót hosszában kettévágjuk, magját kivesszük, majd a gyümölcsöt óvatosan meghámozzuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Grillezett padlizsán joghurtos paradicsommártással

Grillezett padlizsán joghurtos paradicsommártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Mielőtt előkészítjük a hozzávalókat, a grillsütőt előmelegítjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Hortobágyi húsos palacsinta

Hortobágyi húsos palacsinta #1

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A füstölt szalonnát apró kockára vágjuk, és aranysárgára pirítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Hortobágyi húsos palacsinta

Hortobágyi húsos palacsinta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A hortobágyi húsos palacsinta az egyik legismertebb magyar étel, amelyet az éttermek előételként szoktak ajánlani.

Gasztro Trend Tovább olvasom