Mascarponés, eperjoghurtos krém eperrel

2014-04-29
Mascarponés, eperjoghurtos krém eperrel
  • Várható: 1 adag Mascarponés, eperjoghurtos krém eperrel
  • Felszolgálás: 1 fő
  • Előkészületi idő: 1perc
  • Elkészítési idő: 4perc
  • Kész: 5perc

Hozzávalók:

  • 150 gr mascarpone
  • 125 gr epres joghurt
  • 4 db eper
  • 1 db Tuc keksz (díszítéshez)

Elkészítés:

Lépés: 1

Három darab epret a levelétől megtisztítok, majd félbevágok.

Lépés: 2

Egy pohárba mascarponét és epres joghurtot kanalazok, közbe-közbe eperrel.

Lépés: 3

A tetejére mascarpone kerül, s egy egész eper, valamint 1 db Tuc keksz.

Cogito et coquo, ergo sum! -..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Bodzavirág borpongyolában

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Körte fehérborban, szőlőlevelekben

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Gyömbérhab

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Mandarin desszert

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás főzés nélkül

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Stefánia vagdalt zelleres burgonyapürével
Stefánia vagdalt zelleres burgonyapürével

A zsemlét 1 dl tejben megáztatjuk, majd kinyomkodjuk, és hozzáadjuk a darált húshoz.

Close