Sült pulykacomb szalonnás-gombás krumplival

2014-04-24
Sült pulykacomb szalonnás-gombás krumplival
  • Várható: 6 adag Sült pulykacomb szalonnás-gombás krumplival
  • Felszolgálás: 6 fő
  • Előkészületi idő: 5perc
  • Elkészítési idő: 50perc
  • Kész: 55perc

Hozzávalók:

  • 1 db sült, pácolt pulyka (99 dkg)
  • 3 db nagyobb krumpli
  • 5 dkg füstölt szalonna
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 4 db csiperkegomba
  • 1 ág rozmaring
  • 5 szál kakukkfű
  • őrölt fekete bors
  • kacsazsír

Elkészítés:

Lépés: 1

A krumplikat héjában félig megfőzöm, majd felkarikázom, s egy kacsazsírral kikent serpenyőbe rakom. Fűszerezem. Középre helyezem a pulykacombot, rászórom a felkockázott szalonnát, s rárakom a felszeletelt gombát, a zöldfűszereket és az aprított fokhagymát.

Lépés: 2

Berakom a 180 C fokra előmelegített sütőbe, s 35 percig sütöm.

Lépés: 3

Tálaláskor teszek a tányérra 2 szelet húst és krumpli köretet. Őrlök rá még borsot és díszítem sült zöldfűszerrel.

Cogito et coquo, ergo sum! -..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Hideg túrólepény szilvásan

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szőlőszemek szárnyasmájjal és borókával flambírozva

  • Somlói galuska (olajos magvakkal)

    Somlói galuska (olajos magvakkal)

  • Igazi tökös-mákos rétes

    Igazi tökös-mákos rétes

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Gyümölcsökkel ékesített kacsa

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Sült libamáj
Sült libamáj

Egy kis finom sült libamáj, sült hagymával és savanyúsággal.

Close