Sült kacsacomb petrezselymes újkrumplival, fehérboros fehérkáposztával, tormával és barackbefőttel

2014-04-23
Sült kacsacomb petrezselymes újkrumplival, fehérboros fehérkáposztával, tormával és barackbefőttel
  • Várható: 2 adag Sült kacsacomb petrezselymes újkrumplival, fehérboros fehérkáposztával, tormával és barackbefőttel
  • Felszolgálás: 2 fő
  • Előkészületi idő: 5perc
  • Elkészítési idő: 45perc
  • Kész: 50perc

Hozzávalók:

  • 2 db kacsacomb
  • 4 db újkrumpli
  • 2 szál petrezselyem
  • 20 dkg savanyított káposzta
  • 1 dl fehérbor
  • 2 db babérlevél
  • köménymag
  • őrölt fekete bors
  • 1 evőkanál ecetes torma
  • 2 evőkanál barackbefőtt
  • olívaolaj

Elkészítés:

Lépés: 1

A kacsacombokat sózom, borsozom, meglocsolom olajjal, s beteszem a hűtőbe 48 órára egy serpenyőben.

Lépés: 2

Másnap mellérakom az újkrumplit és a káposztát, melyre babérlevelet rakok, borsozom és locsolok rá fehérbort, s beteszem egy 200 C fokra előmelegített sütőbe. A vége felé a krumplira rakok vagdalt petrezselymet.

Lépés: 3

Amikor megsült, tálalok. A tányérra rakok egy kacsacombot, 2 db krumplit, káposztát, barackot és tormát. Fehérborral fogyasztom.

Cogito et coquo, ergo sum! -..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Hideg túrólepény szilvásan

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szőlőszemek szárnyasmájjal és borókával flambírozva

  • Somlói galuska (olajos magvakkal)

    Somlói galuska (olajos magvakkal)

  • Igazi tökös-mákos rétes

    Igazi tökös-mákos rétes

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Gyümölcsökkel ékesített kacsa

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek
Szőlőszemek szárnyasmájjal és borókával flambírozva

A szárnyasmájat elválasztjuk a szívtől, az utóbbit másra használjuk fel.

Close