Garnélarák dijoni mustármártással
2013-06-14- Konyha: Nemzetközi
- Fogás: Meleg előétel
- Nehézségi szint: Könnyű
- Várható: Garnélarák dijoni mustármártással 4 fő részére
- Felszolgálás: 4 fő
- Előkészületi idő: 3perc
- Elkészítési idő: 40perc
- Kész: 43perc
Hozzávalók:
- 50 dkg garnélarák
- 30 dkg csiperkegomba
- 1 dl dijoni mustár
- 1 citrom facsart leve
- csipetnyi őrölt koriander
- csipetnyi kömény
- csipetnyi bors
- ízlés szerint só
- 3 gerezd préselt fokhagyma
- 2 dl száraz Chardonnay
Elkészítés:
Lépés: 1
Először elkészítjük a mártást: a száraz fehérborhoz hozzáadjuk a dijoni mustárt, a citrom levét és a fűszereket.
Lépés: 2
Ebben a pácban megforgatjuk a rákfarkokat, és a gombafejeket. Felváltva nyársra tűzzük és parázs fölött 5-8 perc alatt megsütjük.
Lépés: 3
Közben a már elkészített páclevet forralással besűrítjük, majd a kész nyársakat ezzel tálaljuk.
Átlag értékelés
(0 / 5)
0 ember értékelte ezt a receptet
Hasonló receptek:
Tápérték információk
A feltüntetett információk egy adagra értendők.
-
Kalória
257 kcal -
Fehérje
14,4 g -
Zsír
4,2 g -
Szénhidrát
11,9 g -
Rost
1,5 g