Recipes from Ingredient: garnélarák
Garnélarák saláta
Az olívaolajat serpenyőben felforrósítjuk, a kaprot és a fokhagymát apróra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomAragóniai sonkás paella
Egy serpenyőben megfelelő mennyiségű olaj hozzáadásával a kockákra vágott sonkát és a csirkemellet pár percig ...
Gasztro Trend Tovább olvasomGarnélás rizottó
Egy kisebb fazékban vizet melegítünk, sót szórunk bele, majd a sós, forró vízzel leforrázzuk a ...
Gasztro Trend Tovább olvasomSült haltekercs rákkal töltött baconban, főtt-sült burgonyával
A halfilét kiolvasztjuk, hosszában elvágjuk, és enyhén besózzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomCsípős-savanyú leves
A gombát, a póréhagymát és a császárszalonnát vékony csíkokra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomGarnélarák dijoni mustármártással
Először elkészítjük a mártást: a száraz fehérborhoz hozzáadjuk a dijoni mustárt, a citrom levét és ...
Gasztro Trend Tovább olvasomThai ráksaláta
Először elkészítjük az öntetet: a szójaszószt összekeverjük a barnacukorral és a lime-ok levével.
Gasztro Trend Tovább olvasomKarácsonyi halkoktél saláta
A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, és puhára főzzük. A zellert megtisztítjuk, és fedő alatt megpároljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomThai bambuszrügy erőleves
A csirkemell filét megmossuk, kockára vágjuk, szárnyas fűszerkeverékkel és fehérborssal ízesítjük. 1 liter vízben 15-20 ...
Gasztro Trend Tovább olvasomTengeri salpicon saláta
A burgonyát megtisztítjuk, apró kockára vágjuk, sós vízben megfőzzük, és leszűrjük.
Gasztro Trend Tovább olvasom