Csirkemáj pástétom

2012-11-12
Csirkemáj pástétom
  • Várható: Csirkemáj pástétom 4 főre
  • Felszolgálás: 4 fő
  • Előkészületi idő: 10perc
  • Elkészítési idő: 15perc
  • Kész: 25perc

Ha Ön is kerüli az olyan ételeket, amelyek tartósítószereket tartalmaznak, akkor van a számára egy olyan receptünk, amely kiváló alternatíva lehet reggelire. A csirkemáj pástétom elkészítése nem tart tovább, mint egy rántotta összedobásánál, mégis változatossá teheti vele a reggeliket.

Hozzávalók:

  • 30 dkg csirkemáj
  • 15 dkg vaj (nem margarin)
  • 1 kis fej vöröshagyma apróra vágva
  • bors
  • 3 cl brandy

Elkészítés:

Lépés: 1

A vajon pirítsuk üvegesre a vöröshagymát, majd adjuk hozzá a csirkemájat és néhány perc alatt pároljuk puhára.

Lépés: 2

A párolás legvégén adjuk hozzá a brandyt a májhoz és 1-2 perc után zárjuk el a tüzet. Hagyjuk a csirkemájat meghűlni, majd sózzuk, borsozzuk, és egy botmixerrel pépesítsük le.

Lépés: 3

Miután tartósítószert nem tettünk a pástétomba, frissen, lehetőleg egy napon belül fogyasszák el.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Bodzavirág borpongyolában

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Körte fehérborban, szőlőlevelekben

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Gyömbérhab

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás főzés nélkül

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek
Narancsos almaleves (főzés nélkül)

A meghámozott almákat lereszeljük és megöntözzük a három narancs megszűrt levével.

Close