Receptek
Grillezett márványsajtos szűzpecsenye párolt sárgarépával
Szokatlan, hogy a sertéshúshoz és a márványsajthoz vörösbort ajánlunk.
Hilltop Borhotel és Étterem Tovább olvasomZöldbableves
A zöldbableves elkészítése nagyon egyszerű, csupán annyi titka van, hogy friss hozzávalókból kell készíteni.
Gasztro Trend Tovább olvasomPóréhagymaleves
A legtöbben odavagyunk a hagymás ételekért, persze nem véletlenül.
Gasztro Trend Tovább olvasomTejfölös medvehagymaleves
A medvehagyma ideje van, igyekszem ezt kihasználni. Még számíthattok néhány receptre.
Hobbychef Tovább olvasomKolbászos burgonyaleves
A tartalmas levesekben azt szeretem, hogy akár fő fogásnak is bőven megfelelnek.
Gasztro Trend Tovább olvasom5-hagymaleves
Ebben a levesben tobzódnak az ízek. Ötféle hagymát főztem bele.
Hobbychef Tovább olvasomVörösboros gombapaprikás medvehagymával, nokedlivel
A piacon találtam nagyon olcsó csiperkét, vettem félkilót, s egy finom paprikást dobtam össze.
Hobbychef Tovább olvasomEpres tiramisu eperlikőrrel
A klasszikus tiramisut variáltam át egy kicsit, melyhez a saját készítésű eperlikőrt használtam.
Hobbychef Tovább olvasomEprek eperlikőrben tejszínhabbal
Most, hogy már van saját készítésű eperlikőröm, megleptem magam ezzel az egyszerű finomsággal.
Hobbychef Tovább olvasomTavaszi zöldségleves medvehagymával, csabai lángolt kolbásszal
Az idő már a tavaszt jelzi, ideje egy finom tavaszi levest főzni.
Hobbychef Tovább olvasom