Eprek eperlikőrben tejszínhabbal

2014-03-16
Eprek eperlikőrben tejszínhabbal
  • Várható: 1 adag Eprek eperlikőrben tejszínhabbal
  • Felszolgálás: 1 fő
  • Előkészületi idő: 1perc
  • Elkészítési idő: 4perc
  • Kész: 5perc

Hozzávalók:

  • 5 szem eper
  • 6 cl eperlikőr
  • habtejszín

Eperlikőr készítése házilag

Elkészítés:

Lépés: 1

A megmosott eprekről egy kivételével leszedem a leveleket.

Lépés: 2

Négy epret beteszek egy pohárba, ráöntöm az eperlikőrt, nyomok rá habtejszínt, s ráhelyezek egy epret levelestül díszítésként.

Cogito et coquo, ergo sum! -..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Bodzavirág borpongyolában

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Gyömbérhab

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Mandarin desszert

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Piskótával töltött őszibarack

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Passiógyümölcskrém

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Körtés bárány agyagedényben
Körtés bárány agyagedényben

A báránycombról lefejtjük a felesleges zsiradékot és egyforma kockákra vágva fél óráig hideg vízben állni hagyjuk.

Close