Tavaszi zöldségleves medvehagymával, csabai lángolt kolbásszal

2014-03-15
Tavaszi zöldségleves medvehagymával, csabai lángolt kolbásszal
  • Várható: 6 adag Tavaszi zöldségleves medvehagymával, csabai lángolt kolbásszal
  • Felszolgálás: 6 fő
  • Előkészületi idő: 15perc
  • Elkészítési idő: 30perc
  • Kész: 45perc

Hozzávalók:

  • 2 db sárgarépa
  • 1 db fehérrépa (petrezselyem gyökér)
  • 1/2 karalábé zöldjével
  • 1/4 zeller
  • 1 db nagy krumpli
  • 2 db paprika
  • 1 db piros paprika
  • 1 db hegyes zöld paprika
  • 2 db chilipaprika
  • 1 db paradicsom
  • 1 db vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1/2 póréhagyma
  • 15 levél medvehagyma
  • 15 dkg csiperkegomba
  • 20 szál petrezselyem
  • 3 evőkanál napraforgó olaj
  • őrölt fekete bors
  • őrölt csípős piros paprika
  • 2 db tyúkhúsleves kocka
  • 2 evőkanál liszt
  • 15 dkg csabai lángolt kolbász
  • 2 l víz

Elkészítés:

Lépés: 1

A vöröshagymát és a fokhagymát aprítom, a répákat, a póréhagymát és a paprikákat felkarikázom, a karalábét, krumplit és a zellert kockára vágom, a paradicsomot nyolcadolom. A medvehagymát és a petrezselymet felvágom, a kolbászt karikára vágom.

Lépés: 2

Egy fazékban olajon a hagymákat megdinsztelem, ráteszem a zöldségeket, együtt dinsztelem, szórok rá lisztet, feleresztem vízzel, hozzáadom a paprikát és a paradicsomot, belemorzsolom a leveskockát, fűszerezem.

Lépés: 3

Amikor már puhára főttek a zöldségek, beleteszem a kolbászt, a medvehagymát, a karalábé leveleket és a petrezselymet.

Lépés: 4

Forrón tálalom.

Cogito et coquo, ergo sum! -..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Hideg túrólepény szilvásan

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Avokádó krémleves

  • Somlói galuska (olajos magvakkal)

    Somlói galuska (olajos magvakkal)

  • Igazi tökös-mákos rétes

    Igazi tökös-mákos rétes

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Sertésérmék gombával és különféle gyümölcsökkel

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Gazdag ember levese
Gazdag ember levese

A leveskockákat hideg vízbe tesszük, és felforraljuk. Mikor felforrt, megkóstoljuk, szükség szerint sóval ízesítjük.

Close