Epres tiramisu eperlikőrrel

2014-03-17
Epres tiramisu eperlikőrrel
  • Várható: 2 adag Epres tiramisu eperlikőrrel
  • Felszolgálás: 2 fő
  • Előkészületi idő: 1perc
  • Elkészítési idő: 4perc
  • Kész: 5perc

Hozzávalók:

  • 14 db (10 dkg) babapiskóta
  • 7 db (15 dkg) eper
  • 175 gr Pierot epres joghurt-tejszín
  • 5 cl eperlikőr
  • habtejszín
  • 1 kis darab tejcsokoládé

Eperlikőr házilag

Elkészítés:

Lépés: 1

A babapiskótákat bemártom az eperlikőrbe, hét darabot lefektetek egy hosszúkás kerámiatálba. Rákenem a joghurt felét. Majd újabb piskóta sor következik a joghurt másik felével. Locsolok rá eperlikőrt.

Lépés: 2

Ráhelyezem az epreket, beteszem a hűtőbe, hogy jól lehűljön, s hogy az ízek összeérjenek.

Lépés: 3

Fogyasztáskor kiveszem a hűtőből a tálat, nyomok rá habtejszínt, s reszelek rá csokoládét.

Lépés: 4

Tányérra szervírozom.

Cogito et coquo, ergo sum! -..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Bodzavirág borpongyolában

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Gyömbérhab

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Mandarin desszert

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Piskótával töltött őszibarack

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Passiógyümölcskrém

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Sült pulykacomb szalonnás-gombás krumplival
Sült pulykacomb szalonnás-gombás krumplival

A krumplikat héjában félig megfőzöm, majd felkarikázom, s egy kacsazsírral kikent serpenyőbe rakom.

Close