Epres tiramisu eperlikőrrel
2014-03-17- Várható: 2 adag Epres tiramisu eperlikőrrel
- Felszolgálás: 2 fő
- Előkészületi idő: 1perc
- Elkészítési idő: 4perc
- Kész: 5perc
Hozzávalók:
- 14 db (10 dkg) babapiskóta
- 7 db (15 dkg) eper
- 175 gr Pierot epres joghurt-tejszín
- 5 cl eperlikőr
- habtejszín
- 1 kis darab tejcsokoládé
Elkészítés:
Lépés: 1
A babapiskótákat bemártom az eperlikőrbe, hét darabot lefektetek egy hosszúkás kerámiatálba. Rákenem a joghurt felét. Majd újabb piskóta sor következik a joghurt másik felével. Locsolok rá eperlikőrt.
Lépés: 2
Ráhelyezem az epreket, beteszem a hűtőbe, hogy jól lehűljön, s hogy az ízek összeérjenek.
Lépés: 3
Fogyasztáskor kiveszem a hűtőből a tálat, nyomok rá habtejszínt, s reszelek rá csokoládét.
Lépés: 4
Tányérra szervírozom.
Átlag értékelés
(0 / 5)
0 ember értékelte ezt a receptet