Receptek
Currys csirkecombok ananásszal és almával
A csirkecombokat előző este lesózzuk, és az ananászbefőtt levébe bepácoljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomHússal-májjal töltött almák
Az almákat nem hámozzuk meg, viszont jól megmossuk, és szárazra töröljük.
Gasztro Trend Tovább olvasomSzárított mézes ringlószilva
A még kemény, egészséges, érett ringlószilvát a leszárazás után megmossuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomBirsalmaleves, ahogy a nagymama szerette
Megmossuk, meghámozzuk és eltávolítjuk a birsalma magházát.
Gasztro Trend Tovább olvasomNarancsos almaleves (főzés nélkül)
A meghámozott almákat lereszeljük és megöntözzük a három narancs megszűrt levével.
Gasztro Trend Tovább olvasomTempura gyömbéres szójamártással
Ennek a Japánból származó ételnek az elkészítésekor be kell tartani a szigorú előírásokat.
Gasztro Trend Tovább olvasomOlívás sonkakoktél melegen
Egy teflonserpenyőben felforrósítjuk az olajat.
Gasztro Trend Tovább olvasomAlmás sajtsalátával töltött avokádó
A körténél valamivel nyújtottabb avokádót, A és V alakban éles, kis késsel elfelezzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomFriss gyümölcssaláta dióval, szárnyashússal
A grillcsirkét - a májával együtt - hagyományosan, lesózva megsütjük, kihűtjük.
Gasztro Trend Tovább olvasom