Káposztaleves kolbásszal

2013-06-20
Káposztaleves kolbásszal
  • Várható: Káposztaleves kolbásszal 4 személyre
  • Felszolgálás: 4 fő
  • Előkészületi idő: 3perc
  • Elkészítési idő: 60perc
  • Kész: 1:03 óra

Hozzávalók:

  • 20 dkg lángolt kolbász
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 1 fej vöröshagyma
  • 60 dkg savanyított káposzta
  • csipet őrölt kömény
  • csipet só
  • 1 db citrom
  • 1 db babérlevél
  • 3 dl tejföl
  • 1 evőkanál liszt

Elkészítés:

Lépés: 1

A lángolt kolbászt karikára vágjuk, a szalonnát vékony csíkokra szeleteljük. Lassú tűzön először a szalonnát, majd vele együtt a kolbászt is megpirítjuk, ezután félretesszük.

Lépés: 2

A leszűrt zsiradékban a felszeletelt hagymát és a savanyú káposztát fedő alatt 15 percig pároljuk. Őrölt köménnyel, sóval, citromlével és babérlevéllel ízesítjük. Tejfölös habarással sűrítjük, majd 5 percig forraljuk.

Lépés: 3

Tálalás előtt tetejére szórjuk a pirított kolbászt és szalonnát.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Bodzavirág borpongyolában

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Körte fehérborban, szőlőlevelekben

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Gyömbérhab

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás főzés nélkül

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás

Tápérték információk

A feltüntetett információk egy adagra értendők.

  • Kalória

    830,4 kcal
  • Fehérje

    24,1 g
  • Zsír

    66,8 g
  • Szénhidrát

    26,6 g
  • Rost

    2,1 g

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek
Dióval töltött csuka

A halat lepikkelyezzük, a fejét levágjuk. Utána a hal törzsét megmossuk, leszárogatjuk, deszkára fektetjük, a farkát levágjuk.

Close