Recept nehézségi szint: Közepes
Közepes
Máktorta grapefruittal
Fehéredésig verjük a tojások sárgáját a cukorral és a vajjal.
Gasztro Trend Tovább olvasomSzilváslepény tejfölösen
A tejfölt meglangyosítjuk, hozzátesszük az elmorzsolt élesztőt.
Gasztro Trend Tovább olvasomGörög baklava mandulával és mézzel
A mélyhűtött vajastésztát négyfelé osztjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomKávétorta másképpen
A kész, barna piskótakarikát három egyforma széles lappá vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomHolland cseresznyetorta
A mélyhűtött vajastésztát szobahőmérsékleten felengedtetjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomHideg túrólepény szilvásan
Jól kivajazott zománcos sütőlapot megtöltünk a túrómassza kétharmad részével.
Gasztro Trend Tovább olvasom