Recept nehézségi szint: Közepes

Közepes

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Rebarbarás linzer

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A lisztet egy mély keverőtálba szitáljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Piskótával töltött őszibarack

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az őszibarackokat megmosás, szárazra törlés után meghámozzuk és megfelezzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Máktorta grapefruittal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Fehéredésig verjük a tojások sárgáját a cukorral és a vajjal.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Szilváslepény tejfölösen

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tejfölt meglangyosítjuk, hozzátesszük az elmorzsolt élesztőt.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Görög baklava mandulával és mézzel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A mélyhűtött vajastésztát négyfelé osztjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kávétorta cukrozott cseresznyével

Kávétorta másképpen

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kész, barna piskótakarikát három egyforma széles lappá vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Holland cseresznyetorta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A mélyhűtött vajastésztát szobahőmérsékleten felengedtetjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Almafánkok

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tejet meglangyosítjuk, és az élesztőt a cukorral felfuttatjuk benne.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Hideg túrólepény szilvásan

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Jól kivajazott zománcos sütőlapot megtöltünk a túrómassza kétharmad részével.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gőzben főtt gombócok sárgabarackkal, fehérbor mártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A lisztet egy dagasztóedénybe szitáljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom