Recept nehézségi szint: Közepes
Közepes
Szőlőtorta karamellhálóban
A tészta anyagait annyi tejföllel gyúrjuk össze, hogy rugalmasan puha tésztát kapjunk.
Gasztro Trend Tovább olvasomTúrókrémes almahab
A díszítésre szánt almát félretesszük, a többit megmossuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomKávétorta cukrozott cseresznyével
A kész piskótakarikát három egyforma lapra vágjuk, kettőt félreteszünk.
Gasztro Trend Tovább olvasomFinom falatok ananászra és sütőtökre
Az alaposan megmosott húst ujjnyi csíkokra vágjuk, és rátesszük az olajon fonnyasztott vöröshagymára.
Gasztro Trend Tovább olvasomNarancsos pulykamellfalatok nyárson
Három deci vízben a babérlevéllel, az egész borssal és a fele sóval felforraljuk a lapokra ...
Gasztro Trend Tovább olvasomGyümölcsökkel ékesített kacsa
A bontott pecsenyekacsát a megfelelő előkészítés után kívül-belül besózzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomSertésérmék gombával és különféle gyümölcsökkel
A sertésszűzérméket besózzuk, majd a felhevített vajra tesszük, mindkét oldalát átsütjük.
Gasztro Trend Tovább olvasom