Recept nehézségi szint: Közepes

Közepes

Szőlőtorta karamellhálóban

Szőlőtorta karamellhálóban

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tészta anyagait annyi tejföllel gyúrjuk össze, hogy rugalmasan puha tésztát kapjunk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Túrókrémes almahab

Túrókrémes almahab

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A díszítésre szánt almát félretesszük, a többit megmossuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kávétorta cukrozott cseresznyével

Kávétorta cukrozott cseresznyével

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kész piskótakarikát három egyforma lapra vágjuk, kettőt félreteszünk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kókuszkenyér

Kókuszkenyér #1

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Vízgőzön habverővel való állandó keverés közben sűrű krémet főzünk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Finom falatok ananászra és sütőtökre

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az alaposan megmosott húst ujjnyi csíkokra vágjuk, és rátesszük az olajon fonnyasztott vöröshagymára.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Narancsos pulykamellfalatok nyárson

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Három deci vízben a babérlevéllel, az egész borssal és a fele sóval felforraljuk a lapokra ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gyümölcsös sertésragu cukkínivel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A sertéshúst megmosás után felkockázzuk, és felforralás, kihűlés után beletesszük a pácba.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gyümölcsökkel ékesített kacsa

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A bontott pecsenyekacsát a megfelelő előkészítés után kívül-belül besózzuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Sertésérmék gombával és különféle gyümölcsökkel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A sertésszűzérméket besózzuk, majd a felhevített vajra tesszük, mindkét oldalát átsütjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gombás füstölt hússal töltött sárgabarack

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A magvaváló sárgabarackokat egy pillanatra forró vízbe mártjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom