Recipes and Posts Tagged leves

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Avokádó krémleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az avokádó gyümölcsét megfelezzük, és eltávolítjuk a magját.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Fehérboros retekleves

Fehérboros retekleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Ezúttal tényleg reteklevest főztem, ha már a múltkor mexikói zöldségleves lett belőle.

Hobbychef Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Sütőtökleves sajttal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A középmelegre állított sütőt kb. 180 °C-ra előmelegítjük, és sütőlapra kb. 800 g sütőtököt teszünk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mazsolás csirkeleves

Mazsolás csirkeleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A megmosott csirkét apró, raguszerű darabokra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mexikói zöldségleves tortillával és tequilával

Mexikói zöldségleves tortillával és tequilával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Eredetileg egy egyszerű reteklevest akartam készíteni, de aztán mivel a mélyhűtőben mexikói salátakeverékre bukkantam, megváltozott ...

Hobbychef Tovább olvasom
Lebbencsleves

Lebbencsleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A lebbencsleves az igazán tartalmas ételek közé tartozik.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Medvehagyma krémleves sült baconnel és gombával

Medvehagyma krémleves sült baconnel és gombával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A megpucolt és feldarabolt krumplikat megfőzöm.

Hobbychef Tovább olvasom
Tejszínes, chilis, medvehagymás hagymaleves

Tejszínes, chilis, medvehagymás hagymaleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

És megint medvehagyma!

Hobbychef Tovább olvasom
Zöldbableves

Zöldbableves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3 / 5)

A zöldbableves elkészítése nagyon egyszerű, csupán annyi titka van, hogy friss hozzávalókból kell készíteni.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Póréhagymaleves

Póréhagymaleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A legtöbben odavagyunk a hagymás ételekért, persze nem véletlenül.

Gasztro Trend Tovább olvasom