Recipes and Posts Tagged leves

Fokhagymás-bazsalikomos paradicsomleves

Fokhagymás-bazsalikomos paradicsomleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A friss paradicsomokat leforrázzuk, és levesszük a héját.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Vörösboros lencsegulyás füstölt tarjával, kolbásszal, nokedlivel

Vörösboros lencsegulyás füstölt tarjával, kolbásszal, nokedlivel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Mert nem csak babgulyás van.

Hobbychef Tovább olvasom
Savanyú leves korhely módra

Savanyú leves korhely módra

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (2.3 / 5)

A zsírból és a lisztből rántást készítünk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Citromos zöldségleves

Citromos zöldségleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (1 / 5)

A vajat egy serpenyőben felolvasztjuk, pezsdülésig forrósítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kókuszleves csirkehússal

Kókuszleves csirkehússal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A húsleveskockát 1 liter vízben felfőzzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Brokkoli krémleves sok krumplival, tejfölösen, curryvel és kurkumával

Brokkoli krémleves sok krumplival, tejfölösen, curryvel és kurkumával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Brokkoli krémlevest már sokféleképp készítettem. Most egy egyszerűt mutatok.

Hobbychef Tovább olvasom
Brokkoli krémleves krumplival, tejföllel és mogyoróval

Brokkoli krémleves krumplival, tejföllel és mogyoróval

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Szeretem a krémleveseket, ezúttal krumplival és mogyoróval párosítottam a brokkolit.

Hobbychef Tovább olvasom
Kijevi céklaleves

Kijevi céklaleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Az előfőzött céklát felvágjuk apró darabokra, majd leforrázzuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Zuppa di Italiani - olasz leves

Zuppa di Italiani – olasz leves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A fokhagymát megtisztítjuk, felszeleteljük, a paradicsomot megmossuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Rumos meggyleves

Rumos meggyleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A meggybefőttet leszűrjük, a levét felforraljuk, fahéjjal, szegfűszeggel és vaníliás cukorral ízesítjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom