The King’s Waes Hail koktél

2013-05-17
The King's Waes Hail koktél
  • Várható: 1 pohár The King's Waes Hail koktél
  • Felszolgálás: 1 fő
  • Előkészületi idő: 1perc
  • Elkészítési idő: 2perc
  • Kész: 3perc

A koktél kitalálója: Michael Jack Pazdon – SolBar (Calistoga, Kalifornia)

Pohár: koktélos

Díszítés: citrom karika

Hozzávalók:

  • 3 cl Apple Brandy (alma brandy, pl.: Calvados)
  • 2,25 cl The King’s Ginger (gyömbérlikőr)
  • 1,5 cl Carpano Antica Formula (olasz vörös színű édes vermut)
  • 2,25 cl frissen facsart citromlé
  • 1,5 cl tojásfehérje (opcionális)

Elkészítés:

Lépés: 1

Egy koktél shakerbe rakjuk bele az alma brandyt, a gyömbérlikőrt, a citromlét, és a vermutot.

Lépés: 2

Ha adunk hozzá tojásfehérjét is (nem kötelező) akkor rázzuk össze elsőként szárazon (jég nélkül) az összetevőket, majd adjunk hozzá zúzott jeget, és rázzuk ismételten össze. Ha nem használunk tojásfehérjét, akkor jéggel rázzuk össze a hozzávalókat.

Lépés: 3

Szűrjük át az italt egy koktélos pohárba, és rakjunk az italba egy vékony citrom karikát.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Őszi barackbólé

    Őszi barackbólé

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Teapuncs arábiából

  • Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

    Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

  • Lynchburg Lemonade koktél

    Lynchburg Lemonade koktél

  • Fuzzy Navel koktél

    Fuzzy Navel koktél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kókuszos-likőrös szaloncukor
Kókuszos-likőrös szaloncukor

Közelgő karácsonyi ünnepekre, tekintettel a fenyőfára, illetve gasztroajándéknak is ajánlom.

Close