Receptek
Somlói galuska (olajos magvakkal)
Az alappiskótát a tésztához a hagyományos módon felverjük, és három részre osztjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomKörték eperkocsonyával
Egy kivajazott tűzálló tálat szorosan kibéleljük a kihűlt piskótával.
Gasztro Trend Tovább olvasomIgazi tökös-mákos rétes
Noha az igazi finom rétes a saját készítésű, mégis inkább a kész réteslapot válasszuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomFügefelfújt
A felnegyedelt fügéhez hozzátesszük a cukrot, és nagyon kevés vízben puhára főzzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomDatolyatorta
Összekeverjük a búzadarát, a lisztet, a sütőport, a cukrot, a vajjal és a vanílialikőrrel.
Gasztro Trend Tovább olvasomDivatos körtetorta
A körtéket megmossuk, megfelezzük, majd eltávolítjuk a magját.
Gasztro Trend Tovább olvasomGesztenyés szilvalabdák
Az aszalt szilvát kimagozzuk, és a sütőlapra terítve megszórjuk a koriandermaggal és a babérlevéllel.
Gasztro Trend Tovább olvasomMeleg kávépuding
Felhevítjük a lisztet a megolvasztott vajban, majd állandó kevergetés közben felöntjük a forró kávéfőzettel.
Gasztro Trend Tovább olvasomSzőlőtorta karamellhálóban
A tészta anyagait annyi tejföllel gyúrjuk össze, hogy rugalmasan puha tésztát kapjunk.
Gasztro Trend Tovább olvasom