Receptek


Somlói galuska (olajos magvakkal)

Somlói galuska (olajos magvakkal)

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az alappiskótát a tésztához a hagyományos módon felverjük, és három részre osztjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Körték eperkocsonyával

Körték eperkocsonyával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy kivajazott tűzálló tálat szorosan kibéleljük a kihűlt piskótával.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Igazi tökös-mákos rétes

Igazi tökös-mákos rétes

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Noha az igazi finom rétes a saját készítésű, mégis inkább a kész réteslapot válasszuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Fügefelfújt

Fügefelfújt

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A felnegyedelt fügéhez hozzátesszük a cukrot, és nagyon kevés vízben puhára főzzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Datolyatorta

Datolyatorta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Összekeverjük a búzadarát, a lisztet, a sütőport, a cukrot, a vajjal és a vanílialikőrrel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Divatos körtetorta

Divatos körtetorta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A körtéket megmossuk, megfelezzük, majd eltávolítjuk a magját.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gesztenyés szilvalabdák

Gesztenyés szilvalabdák

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az aszalt szilvát kimagozzuk, és a sütőlapra terítve megszórjuk a koriandermaggal és a babérlevéllel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Meleg kávépuding

Meleg kávépuding

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Felhevítjük a lisztet a megolvasztott vajban, majd állandó kevergetés közben felöntjük a forró kávéfőzettel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Flambírozott almás lepény

Flambírozott almás lepény

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A lisztet egy keverőtálba szitáljuk, hozzáadjuk a szobahőmérsékletűre felengedett vajat.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Szőlőtorta karamellhálóban

Szőlőtorta karamellhálóban

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tészta anyagait annyi tejföllel gyúrjuk össze, hogy rugalmasan puha tésztát kapjunk.

Gasztro Trend Tovább olvasom