Receptek


Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Sertésérmék gombával és különféle gyümölcsökkel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A sertésszűzérméket besózzuk, majd a felhevített vajra tesszük, mindkét oldalát átsütjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gombás füstölt hússal töltött sárgabarack

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A magvaváló sárgabarackokat egy pillanatra forró vízbe mártjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Grillezett, bazsalikomos joghurtban pácolt jércemell zöldségnyárssal

Grillezett, bazsalikomos joghurtban pácolt jércemell zöldségnyárssal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Műanyag zacskóban összekeverjük az apróra vágott bazsalikom levelet joghurttal.

Hilltop Borhotel és Étterem Tovább olvasom
Banános töltött kínai kel

Banános töltött kínai kel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A sovány sertéshúst ledaráljuk, a fele olajban megfonnyasztjuk a finomra vágott vöröshagymát.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Körtés bárány agyagedényben

Körtés bárány agyagedényben

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A báránycombról lefejtjük a felesleges zsiradékot és egyforma kockákra vágva fél óráig hideg vízben állni ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Barackos csirkemell nyárson

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kicsontozott csirkemelleket a mélyhűtőben keményre fagyasztjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Banános rizsgombócok

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A rizsnek megfelelő dupla mennyiségű vízzel, vajjal, cukorral, reszelt citromhéjjal és szűrt levével hagyományos állagú ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Ananászos sonkacipó

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A füstölt sovány sonkát, a sovány sertés- és marhahúst, finom tárcsán többször ledaráljuk, minél pépesebbre.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Olívás csirke gyömbéres-citromos mártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A fiatal csirkéket a megtisztítás után - előző nap - felnegyedeljük, és sózás után a ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gesztenyével töltött sertéskaraj

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kicsontozott vagy grill sertéskarajt hosszában vágjuk fel, kissé kilapítjuk és besózzuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom