Sült pulykacomb petrezselymes sült krumplival
2014-05-02- Várható: 5 adag Sült pulykacomb petrezselymes sült krumplival
- Felszolgálás: 5 fő
- Előkészületi idő: 5perc
- Elkészítési idő: 35perc
- Kész: 40perc
Hozzávalók:
- 1 db sült, pácolt pulyka (95 dkg)
- 4 db nagyobb krumpli
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 ág rozmaring
- 5 szál kakukkfű
- fokhagymasó
- őrölt fekete bors
- majoránna
- kacsazsír
Elkészítés:
Lépés: 1
A krumplikat héjában félig megfőzöm, majd felkarikázom, s egy kacsazsírral kikent serpenyőbe rakom. Fűszerezem. Berakom a 180 C fokra előmelegített sütőbe, s 35 percig sütöm.
Lépés: 2
A pulykacombot egy serpenyőbe helyezem, teszek bele kacsazsírt, fűszerezem, rászórom a zöldfűszereket és az aprított fokhagymát. Ez is mehet a sütőbe.
Lépés: 3
Közben a petrezselymet - nem túl apróra - felvágom.
Lépés: 4
Tálaláskor teszek a tányérra 2 szelet húst és sült krumplit, s szórok rá petrezselymet.
Átlag értékelés
(0 / 5)
0 ember értékelte ezt a receptet