Recipes from Ingredient: zsír
Szőlőszemek szárnyasmájjal és borókával flambírozva
A szárnyasmájat elválasztjuk a szívtől, az utóbbit másra használjuk fel.
Gasztro Trend Tovább olvasomFinom falatok ananászra és sütőtökre
Az alaposan megmosott húst ujjnyi csíkokra vágjuk, és rátesszük az olajon fonnyasztott vöröshagymára.
Gasztro Trend Tovább olvasomGesztenyével töltött sertéskaraj
A kicsontozott vagy grill sertéskarajt hosszában vágjuk fel, kissé kilapítjuk és besózzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomKörtével töltött tyúkpecsenye
A megtisztított és sütésre előkészített tyúkot esetleg az aprólékával együtt bezöldségeljük.
Gasztro Trend Tovább olvasomSült pulykacomb petrezselymes sült krumplival
Szeretem a pulykát, a comb különösen ízletes.
Hobbychef Tovább olvasomSült pulykacomb szalonnás-gombás krumplival
A krumplikat héjában félig megfőzöm, majd felkarikázom, s egy kacsazsírral kikent serpenyőbe rakom.
Hobbychef Tovább olvasomHalászlé kétféle halból
A halászlé ezúttal pontyból, harcsából és belsőségből készült.
Hobbychef Tovább olvasomSonkával, tejföllel, sajttal töltött gombafejek, bacon köntösben
Nem éppen diétás étel, de nagyon finom.
Hobbychef Tovább olvasom