Recept fogás: Főétel

Főétel

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gőzben főtt gombócok sárgabarackkal, fehérbor mártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A lisztet egy dagasztóedénybe szitáljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Hátszínszelet sárgabarackos dinnyemártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A rostélyosokat a megfelelő érlelés után az olajon mindkét oldalukon pirosra sütjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Szőlőszemek szárnyasmájjal és borókával flambírozva

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A szárnyasmájat elválasztjuk a szívtől, az utóbbit másra használjuk fel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Cukkinitekercs, tormakrémes füstölt lazaccal

Cukkinitekercs, tormakrémes füstölt lazaccal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy egészséges, fehérje- és vitamindús, szemet gyönyörködtető tekercs.

Fitt fazék kultúr klub Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Finom falatok ananászra és sütőtökre

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az alaposan megmosott húst ujjnyi csíkokra vágjuk, és rátesszük az olajon fonnyasztott vöröshagymára.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Narancsos pulykamellfalatok nyárson

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Három deci vízben a babérlevéllel, az egész borssal és a fele sóval felforraljuk a lapokra ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gyümölcsös sertésragu cukkínivel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A sertéshúst megmosás után felkockázzuk, és felforralás, kihűlés után beletesszük a pácba.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gyümölcsökkel ékesített kacsa

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A bontott pecsenyekacsát a megfelelő előkészítés után kívül-belül besózzuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Sertésérmék gombával és különféle gyümölcsökkel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A sertésszűzérméket besózzuk, majd a felhevített vajra tesszük, mindkét oldalát átsütjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Grillezett, bazsalikomos joghurtban pácolt jércemell zöldségnyárssal

Grillezett, bazsalikomos joghurtban pácolt jércemell zöldségnyárssal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Műanyag zacskóban összekeverjük az apróra vágott bazsalikom levelet joghurttal.

Hilltop Borhotel és Étterem Tovább olvasom