Recept típus: Vadhúsos ételek
Vadhúsos ételek
Mandarinnal flambírozott vadkacsa aszalt szilvás fánkkal
A megtisztított, kívül-belül jól megsózott vadkacsát a sütőbe tesszük.
Gasztro Trend Tovább olvasomMustáros őzpörkölt
A húst 3 centis darabokra vágjuk, bográcsba szórjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomKukoricás őzragu
Az őzhúst 2 centis kockákra, a lehéjazott vöröshagymát finomra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomGemenci őzgerinc hidegen, vörösboros körtével
Az őzgerincet lehártyázzuk, majd sóval és apróra vágott kakukkfűvel bedörzsöljük.
Gasztro Trend Tovább olvasomFácán és fürj gyümölcsökkel
A fácánt és a fürjeket megmossuk, leszárogatjuk, majd kívül-belül megsózzuk, kakukkfűvel meg majoránnával bedörzsöljük.
Gasztro Trend Tovább olvasomKemencében sült őzfilé erdei gombákkal
Az őzgerincet kicsontozzuk. A húsról a hártyát lefejtjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomFokhagymás szarvastokány
A húst 0,5 centi vastag, a szalonnát ennél vékonyabb csíkokra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomFácánmell roston, aszalt szilvával töltve
A körtéket úgy hámozzuk meg, hogy a szárukat meghagyjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomCseresznyés vadkacsa
A kacsát 6-6 részre daraboljuk, besózva félretesszük.
Gasztro Trend Tovább olvasom