Recept típus: Édes sütemények
Édes sütemények
Görög baklava mandulával és mézzel
A mélyhűtött vajastésztát négyfelé osztjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomCseresznyefelfújt
A szikkadt zsemléket félkarikára szeleteljük, meglocsoljuk a langyos tejjel, fél óráig ázni hagyjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomSomlói galuska (olajos magvakkal)
Az alappiskótát a tésztához a hagyományos módon felverjük, és három részre osztjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomKörték eperkocsonyával
Egy kivajazott tűzálló tálat szorosan kibéleljük a kihűlt piskótával.
Gasztro Trend Tovább olvasomIgazi tökös-mákos rétes
Noha az igazi finom rétes a saját készítésű, mégis inkább a kész réteslapot válasszuk.
Gasztro Trend Tovább olvasom