Recept típus: Saláták
Saláták
Friss gyümölcssaláta dióval, szárnyashússal
A grillcsirkét - a májával együtt - hagyományosan, lesózva megsütjük, kihűtjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomEgzotikus szárnyassaláta
A jércemelleket kicsontozva sós vízben - vagy az éppen fövő húslevesben - puhára főzzük, kihűtjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomThéziai saláta sült paradicsommal és rukkolával
A zöldségeket megmossuk. A koktélparadicsomokat félbevágjuk, az újhagymát és a paprikát felszeleteljük.
Gasztro Trend Tovább olvasomGarnélarák saláta
Az olívaolajat serpenyőben felforrósítjuk, a kaprot és a fokhagymát apróra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomVirslis-hagymás burgonyasaláta
Sóval, cukorral, ecettel salátalevet készítünk.
Gasztro Trend Tovább olvasomSvéd zöldsaláta
A füstölt lazacot vékony csíkokra vágjuk, és citromlével meglocsoljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomGörög olívás-balzsamecetes saláta
A padlizsánt megtisztítjuk, felszeleteljük, és teflonsütőben roston megsütjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomNarancsos-zelleres gombasaláta grépfrúttal és balzsamecet öntettel
A narancsot megtisztítjuk, és gerezdjeire szedjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomTojássaláta retekkel és fokhagyma öntettel
A burgonyát megtisztítjuk, apró kockára vágjuk, és sós vízben megfőzzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomFejes saláta lilahagymával, tojássalátával és bazsalikomos-olívás öntettel
A sóból, cukorból, fehérborecetből és az apróra vágott lilahagymából salátalevet készítünk.
Gasztro Trend Tovább olvasom