Thai bambuszrügy erőleves

2012-11-01
Thai bambuszrügy erőleves
  • Várható: Thai bambuszrügy erőleves 2 főre
  • Felszolgálás: 2 fő
  • Előkészületi idő: 5perc
  • Elkészítési idő: 50perc
  • Kész: 55perc

Hozzávalók:

  • 20 dkg csirkemell fillé
  • 1 csipet szárnyas fűszerkeverék
  • 10 dkg garnélarák
  • 25 dkg zöldbab
  • 1 csipet fehér bors
  • 2 fej vöröshagyma
  • 1 csomag újhagyma
  • 1 dl szójaszósz
  • 20 dkg bambuszrügy

Elkészítés:

Lépés: 1

A csirkemell filét megmossuk, kockára vágjuk, szárnyas fűszerkeverékkel és fehérborssal ízesítjük. 1 liter vízben 15-20 perc alatt, lassú tűzön puhára főzzük.

Lépés: 2

A koktélrákot és a zöldbabot kiolvasztjuk, és a kockára szeletelt vöröshagymával és a karikára vágott újhagymával együtt hozzáadjuk a húshoz.

Lépés: 3

A levest 5 perc alatt lassú tűzön készre forraljuk. Ha kész, bambuszrüggyel és szójaszósszal tálaljuk.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(5 / 5)

5 5 1
Értékelje a receptet

1 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Avokádó krémleves

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Birsalmaleves, ahogy a nagymama szerette

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Narancsos almaleves (főzés nélkül)

  • Gesztenyekrémleves kukoricával

    Gesztenyekrémleves kukoricával

  • Sárgadinnyeleves saját héjában

    Sárgadinnyeleves saját héjában

Tápérték információk

A feltüntetett információk egy adagra értendők.

  • Energia

    245,3 g
  • Fehérje

    31,5 g
  • Zsír

    7,7 g
  • Szénhidrát

    18,6 g
  • Rost

    2,6 g

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Húsvéti rozmaringos báránysült puliszkával
Húsvéti rozmaringos báránysült puliszkával

A báránycombot előző este, lehártyázás után, fokhagymaszelettel és rozmaring ágakkal megtűzdeljük, és a fűszerekkel bedörzsöljük.

Close