Recept típus: Húsételek

Húsételek

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Hátszínszelet sárgabarackos dinnyemártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A rostélyosokat a megfelelő érlelés után az olajon mindkét oldalukon pirosra sütjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Szőlőszemek szárnyasmájjal és borókával flambírozva

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A szárnyasmájat elválasztjuk a szívtől, az utóbbit másra használjuk fel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Finom falatok ananászra és sütőtökre

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az alaposan megmosott húst ujjnyi csíkokra vágjuk, és rátesszük az olajon fonnyasztott vöröshagymára.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gyümölcsös sertésragu cukkínivel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A sertéshúst megmosás után felkockázzuk, és felforralás, kihűlés után beletesszük a pácba.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gyümölcsökkel ékesített kacsa

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A bontott pecsenyekacsát a megfelelő előkészítés után kívül-belül besózzuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Sertésérmék gombával és különféle gyümölcsökkel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A sertésszűzérméket besózzuk, majd a felhevített vajra tesszük, mindkét oldalát átsütjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gombás füstölt hússal töltött sárgabarack

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A magvaváló sárgabarackokat egy pillanatra forró vízbe mártjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Banános töltött kínai kel

Banános töltött kínai kel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A sovány sertéshúst ledaráljuk, a fele olajban megfonnyasztjuk a finomra vágott vöröshagymát.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Körtés bárány agyagedényben

Körtés bárány agyagedényben

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A báránycombról lefejtjük a felesleges zsiradékot és egyforma kockákra vágva fél óráig hideg vízben állni ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Barackos csirkemell nyárson

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kicsontozott csirkemelleket a mélyhűtőben keményre fagyasztjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom