Recept típus: Húsételek
Húsételek
Szőlőszemek szárnyasmájjal és borókával flambírozva
A szárnyasmájat elválasztjuk a szívtől, az utóbbit másra használjuk fel.
Gasztro Trend Tovább olvasomFinom falatok ananászra és sütőtökre
Az alaposan megmosott húst ujjnyi csíkokra vágjuk, és rátesszük az olajon fonnyasztott vöröshagymára.
Gasztro Trend Tovább olvasomGyümölcsökkel ékesített kacsa
A bontott pecsenyekacsát a megfelelő előkészítés után kívül-belül besózzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomSertésérmék gombával és különféle gyümölcsökkel
A sertésszűzérméket besózzuk, majd a felhevített vajra tesszük, mindkét oldalát átsütjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomBanános töltött kínai kel
A sovány sertéshúst ledaráljuk, a fele olajban megfonnyasztjuk a finomra vágott vöröshagymát.
Gasztro Trend Tovább olvasom