Recept típus: Vegetáriánus ételek

Vegetáriánus ételek

Meleg töltött alma camemberttel

Meleg töltött alma camemberttel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (1 / 5)

Az almákat megmossuk, leszárítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sajtfondue

Gyümölcsös sajtfondue

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A fondue-edényt a meghámozott fokhagymagerezddel bedörzsöljük, beleöntjük a rizlingbort, és felmelegítjük az edényt.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Almás sajtsalátával töltött avokádó

Almás sajtsalátával töltött avokádó

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (2 / 5)

A körténél valamivel nyújtottabb avokádót, A és V alakban éles, kis késsel elfelezzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gyümölcsös sajtfalatok

Gyümölcsös sajtfalatok

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A sajtokat éles késsel kb. fél cm vastagra szeleteljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Grapefruit sárgarépával, nyersen

Grapefruit sárgarépával, nyersen

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A grapefruitot meghámozzuk, és eltávolítjuk fehér héját.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Buciban sült camembert

Buciban sült camembert

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egyszerű, de annál inkább nagyszerű.

Hobbychef Tovább olvasom
Sajtpuding

Sajtpuding

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A sajtokat lereszeljük, hozzáadjuk a tojások sárgáját.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Grillezett padlizsán joghurtos paradicsommártással

Grillezett padlizsán joghurtos paradicsommártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Mielőtt előkészítjük a hozzávalókat, a grillsütőt előmelegítjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kaszinótojás franciasalátával

Kaszinótojás franciasalátával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tojást sós vízben keményre főzzük, hideg vízben lehűtjük, megtisztítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Vegyes zöldség kókusszal

Vegyes zöldség kókusszal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kókuszreszeléket tejbe áztatjuk, és pár percig állni hagyjuk. A padlizsánt és a sárgarépát megmossuk, ...

Gasztro Trend Tovább olvasom