Recept típus: Krémek
Krémek
Sonkás dinnyekrém
A vajat habosra keverjük az áttört mazsolás krémtúróval.
Gasztro Trend Tovább olvasomPástétom fűszeres vajjal
Az apróra vágott vöröshagymát a füstölt szalonna zsírján megpirítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomHázi csirkemájkrém
A felmelegített olajban megfonnyasztjuk a finomra vágott hagymát.
Gasztro Trend Tovább olvasomKőrözött
A kőrözött valamikor a pásztorok eledele volt, akik szerették zöldségekkel és fűszerekkel feldobni a friss ...
Gasztro Trend Tovább olvasomCsirkemáj pástétom
A vajon pirítsuk üvegesre a vöröshagymát, majd adjuk hozzá a csirkemájat és néhány perc alatt ...
Gasztro Trend Tovább olvasomAjvár
Az ajvár készítésének leglényegesebb része, hogy a hozzávaló zöldségeket meg kell sütni, vagy grillezni, mert ...
Gasztro Trend Tovább olvasom