Recept fogás: Főétel
Főétel
Rozé kacsamell cukkini tócsnival
A kacsamelleket tisztítás után éles késsel bevagdossuk, sóval, borssal és majoránnával befűszerezzük.
Hilltop Borhotel és Étterem Tovább olvasomNaranccsal töltött kacsa
A pecsenyekacsákat megtisztítjuk, a tokot eltávolítjuk, és kívül-belül besózzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomCurrys csirkecombok ananásszal és almával
A csirkecombokat előző este lesózzuk, és az ananászbefőtt levébe bepácoljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomHússal-májjal töltött almák
Az almákat nem hámozzuk meg, viszont jól megmossuk, és szárazra töröljük.
Gasztro Trend Tovább olvasomTempura gyömbéres szójamártással
Ennek a Japánból származó ételnek az elkészítésekor be kell tartani a szigorú előírásokat.
Gasztro Trend Tovább olvasomPisztráng zöldmandulamártással
A fehérbort a vöröshagymával, a sóval és 1 dl vízzel felforraljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomSült pulykacomb petrezselymes sült krumplival
Szeretem a pulykát, a comb különösen ízletes.
Hobbychef Tovább olvasomFusilli fehérboros, tejszínes gombával, medvehagymával és füstölt sajttal
Már nagyon vágytam egy finom olaszos tésztára.
Hobbychef Tovább olvasomSült pulykacomb szalonnás-gombás krumplival
A krumplikat héjában félig megfőzöm, majd felkarikázom, s egy kacsazsírral kikent serpenyőbe rakom.
Hobbychef Tovább olvasom