Recept fogás: Hideg előétel
Hideg előétel
Pulykamellgalantin gyümölcsökkel
A pulykamellfeleket, a vékony részénél vigyázva felszúrjuk, és besózva félreállítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomAlmás sajtsalátával töltött avokádó
A körténél valamivel nyújtottabb avokádót, A és V alakban éles, kis késsel elfelezzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomFriss gyümölcssaláta dióval, szárnyashússal
A grillcsirkét - a májával együtt - hagyományosan, lesózva megsütjük, kihűtjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomSárgadinnyekoktél rákkal
A sárgadinnyét A és V alakban éles késsel a felénél elfelezzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomGrapefruit sárgarépával, nyersen
A grapefruitot meghámozzuk, és eltávolítjuk fehér héját.
Gasztro Trend Tovább olvasomEgzotikus szárnyassaláta
A jércemelleket kicsontozva sós vízben - vagy az éppen fövő húslevesben - puhára főzzük, kihűtjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomTöltött sárgadinnye
A kisméretű sárgadinnyék felső harmadát levágjuk, a magját kikaparjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomChilis camembert majonézzel, fokhagymával és chilivel
Imádom a sajtokat, a camembert szerintem a sajtok királynője.
Hobbychef Tovább olvasom